Как получить наклейку клуба?
Здравствуйте Гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
Как получить наклейку клуба?
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Партнер клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 835 Регистрация: 17-February 06 Пользователь №: 1,498 Репутация: 4 Авто: Octavia A5 2.0 FSI ![]() |
Хочу стать учасником клуба! Че и как делать? Только не отправляйте читать "Как стать членом клуба"
![]() |
reklama
![]() |
![]()
Отправлено
#
|
![]() |
|
Viva
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() администрация клуба ![]() Группа: Club Сообщений: 5,821 Регистрация: 24-January 06 Пользователь №: 1,387 ![]() ![]() Репутация: 83 ![]() |
Перш за все зареєструйся у Львівській гілці в розділі - Координати членів клуба.Потім приїждаєш на зустріч по пятницям в 19.00,там тобі я можу продати наклейку(велику) бо сам за них платив.Потім береш і клеїш її на машину.
Може в когось є і маленьки наклейки але то тре пробивати. ![]() |
Stranger
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Завсегдатай ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 733 Регистрация: 20-January 06 Пользователь №: 1,367 ![]() Репутация: 3 ![]() |
Приезжай сегодня на встречу (19:00 окола Арсена на научной) там те всё подробно розкажут.
to Viva: Чё ты сразу продам да продам. человека пугаешь. Ты б ему ещё пару очков попробовал продать ![]() ![]() |
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Партнер клуба ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 835 Регистрация: 17-February 06 Пользователь №: 1,498 Репутация: 4 Авто: Octavia A5 2.0 FSI ![]() |
да я понимаю, что наклейка не за просто так
![]() ![]() |
Viva
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() администрация клуба ![]() Группа: Club Сообщений: 5,821 Регистрация: 24-January 06 Пользователь №: 1,387 ![]() ![]() Репутация: 83 ![]() |
Та кожну пятницю, біля Арсена.
Такшо приїжджай, раді будемо бачити поповнення в наших рядах ![]() Наклейка коштує 16 грн.якшо треба то напиши,щоб я взяв.Бо наклейки дома ![]() |
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
to Viva: возьми 2 штуки (белые)
|
Viva
![]() |
![]()
Отправлено
|
Добре
![]() |
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
они у тебя с логотипом или просто надпись "lanos.in.ua"?
|
Viva
![]() |
![]()
Отправлено
|
Шо форум почитав???
Ясно шо з логотипом ланос клуба.Я ж написав шо наклецка велика ![]() |
Роман_ЛВ
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Завсегдатай ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 873 Регистрация: 6-April 06 Пользователь №: 1,779 ![]() ![]() Репутация: 6 Авто: Toyota Avensis ![]() |
И чо ты так нерничаеш?
Где фотки бампера??? ![]() |
Олег
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Завсегдатай ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 1,628 Регистрация: 25-October 05 Пользователь №: 999 Репутация: 3 ![]() |
2 Antik якщо не помиляюсь ...то в Мачо залишилась одна біла наклейка (назва сайта) але його знайти не легко ІМХО ,занята людина
ПС : якби ти почитав уважніше ФОРУМ то знайшо би багато відповідей на запитання в тому числі про щотижневі сльоти клуба ![]() |
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
2 Oleh: уже начитался! да и наклейки у одесситов заказал
![]() |
Viva
![]() |
![]()
Отправлено
|
Да Мачо людина невловима
![]() antik вибач шо так відписав. Я мав на увазі шо ти прочитав форум і побачив що там є великі наклейки ![]() Як ти думаєш а Я де наклейки замовляв ![]() ![]() А тепер якщо ти взяв одну наклейку, то приплюсуй ше 40 гривень,вот і маєш за наклейку 46 гривень. Бажаю удачі.ПРИЇЖДЖАЙ НА ЗУСТРІЧ ![]() |
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
в пятницу буду
![]() |
MaxFil
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Динозавр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 2,557 Регистрация: 25-June 06 Пользователь №: 2,242 ![]() ![]() Репутация: 53 Авто: Sens ![]() |
А мож есть у кого наклейка нарисованая в кореле в линиях??? я нарежу, кому скока надо, любых размеровбезоплатно, а самому рисовать - руки кривенькие.
|
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
напиши свое мыло - скину!
|
MaxFil
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Динозавр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 2,557 Регистрация: 25-June 06 Пользователь №: 2,242 ![]() ![]() Репутация: 53 Авто: Sens ![]() |
|
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
там и логотип, и шрифт, и буквы... уже кинул
![]() |
Blekster_for_delete2
![]() |
![]()
Отправлено
|
Unregistered ![]() |
|
antik
![]() |
![]()
Отправлено
|
|
![]() ![]() ![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 16th December 2019 - 07:30 |
|