Не можу відкрити картинки, Набір символів
Здравствуйте Гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
Не можу відкрити картинки, Набір символів
HRONOTAVR
![]() |
![]()
Отправлено
|
Завсегдатай ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 342 Регистрация: 29-March 09 Пользователь №: 15,685 Репутация: 6 ![]() |
При відкриванні картинок "Присоединённые эскизы" видає набір букв і цифр:
Присоединённые файлы ![]() |
reklama
![]() |
![]()
Отправлено
#
|
![]() |
|
HRONOTAVR
![]() |
![]()
Отправлено
|
Завсегдатай ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 342 Регистрация: 29-March 09 Пользователь №: 15,685 Репутация: 6 ![]() |
І ще одне, при написанні відповіді, іноді зависає і треба заходити по новому.
|
HRONOTAVR
![]() |
![]()
Отправлено
|
Короче вже не іноді, а завжди зависає
![]() |
Raptiler
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Динозавр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 3,709 Регистрация: 14-December 13 Пользователь №: 42,334 ![]() Репутация: 17 Авто: Daewoo Lanos ![]() |
Друже, заспокойся
![]() З часу останнього візиту на форум Адміна - все і почалося ![]() Так що чекаємо на його повернення ) |
HRONOTAVR
![]() |
![]()
Отправлено
|
|
Ostenbakhen
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Форумянин ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 252 Регистрация: 2-June 16 Пользователь №: 47,394 ![]() Репутация: 8 Авто: Opel Corsa ![]() |
Можливо я щось пропустив, але хто мені скаже, нащо прикрутиси цей назойливий випадаючий чат не вість з ким. По перше заважає моніторити, по друге - нахрена???
![]() |
vlad11
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() КЕНоГУРУ ![]() Группа: Club Сообщений: 19,911 Регистрация: 5-May 06 Пользователь №: 1,950 ![]() ![]() Репутация: 128 Авто: SsangYong Rexton II, 2,7 XDI 5AT Full AWD ![]() |
Це покращення!
![]() |
Raptiler
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Динозавр ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 3,709 Регистрация: 14-December 13 Пользователь №: 42,334 ![]() Репутация: 17 Авто: Daewoo Lanos ![]() |
|
Ostenbakhen
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() Форумянин ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Members2 Сообщений: 252 Регистрация: 2-June 16 Пользователь №: 47,394 ![]() Репутация: 8 Авто: Opel Corsa ![]() |
Я так розумію, не в мене одного цей непотріб вИсить...
Нагадує мені, як у нас товар проштовхують одні виробники. Батон заводський коштує 8,5. Їх батон 6,9. Хазяїва його по тій же ціні і продають, що їм парять. Якість, як в 90-ї, тільки щільний дуже і смак геть ніякий. Бабулі задовоені, а я на можу його їсти. Ага, так ті виробники хазяйці магазину за реалізацію ще й приплачуюють не слабо. Як в тій рекламі - Вай НОт? |
admin
![]() |
![]()
Отправлено
|
![]() президент клуба ![]() Группа: Admin Сообщений: 5,354 Регистрация: 27-December 04 Пользователь №: 1 ![]() Репутация: 63 Авто: Opel ![]() |
QUOTE(Ostenbakhen @ Jun 12 2018, 22:03) Я так розумію, не в мене одного цей непотріб вИсить... Нагадує мені, як у нас товар проштовхують одні виробники. Батон заводський коштує 8,5. Їх батон 6,9. Хазяїва його по тій же ціні і продають, що їм парять. Якість, як в 90-ї, тільки щільний дуже і смак геть ніякий. Бабулі задовоені, а я на можу його їсти. Ага, так ті виробники хазяйці магазину за реалізацію ще й приплачуюють не слабо. Як в тій рекламі - Вай НОт? я так смотрю пароль сработал да ? ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Упрощённая версия | Сейчас: 5th December 2019 - 18:59 |
|